Pagina's

maandag 23 november 2009

Blogcafe

Vandaag het tweede blogcafe om 12.15. Met een flinke groep lekker geblogd. Rudi kwam voor de ondersteuning, Bernadine (nieuwe collega) ging ook aan de slag. Over twee weken weer!

dinsdag 17 november 2009

Ook de PABO blogt

Onze collega's van de PABO bloggen ook rond hun stage. Je kan een kijkje nemen op de centrale blog van het traject met blogs van de PABO.

maandag 9 november 2009

Angelique van den Buijs wint de eerste blog-award

Angelique van den Buijs heeft als eerste de wisselbeker en de zak snoep en de USB-stick overhandigd gekregen voor haar indrukwekkend blog.
Proficiat voor de prachtige bijdrage die je geleverd hebt.
Let wel de concurrentie wordt groot voor Angelique. Ik was enorm gecharmeerd door sommige blogs. Hoewel ik me niet mag uitspreken over de inhoud vond dat studenten heel goed materiaal aanbrengen voor de kenniskringen en MBB.
AGZ mag trots zijn met de inzet van sommige studenten. Nu nog de studenten die een beetje de kat uit de boom meenemen en uitdagen.

1Ste Blogblafcafé groot succes


Het eerste blogblafcafé op maandag 9 november 2009 was een groot succes. Het lokaal zat vol met studenten die gezamenlijk blogden. Docenten waren aanwezig. Ieder had de gelegenheid om vragen te stellen. Studenten hielpen elkaar. Tips werden uitgewisseld. Probleempjes werden opgelost.
Als projectorganisatie kunnen we alleen maar tevreden terug kijken op deze activiteit.